perjantai 18. tammikuuta 2008

Cassescarandassa pidettiin maailmaa mahdollisimman vähän heilauttava ympäristökokous kesäkuun 13. päivä 1978, jolloin turisteille myytävien postikorttien pääväriksi sovittiin vihreä. Oletin, että rannan kivistä pureskelluin kynsin kaapimani ja alastomalle vartalolleni levittämä levä olisi onnistunut harhauttamaan Picculiaternon (tunnettu kirpuistaan) varrelle kojunsa pystyttäneet goncjot (turkiskauppiaat) siksi aikaa, kun minun piti juosta sen läpi alastomana herättääkseni Eurcom-tullin valppaitten työntekijöiden kiinnostus sillä aikaa, kun Lluongo näytteli luontevaa hinttiä tietokoneasiantuntijaa, jolla oli perse kipeänä. Näin kallisarvoisen metallikovuisen muovikomponentin pullistavan Lluongon pakaravälissä kireäksi pingottuneen teryleenihousukankaan läpi. Se ei hälyttäisi lentomme turvatarkastuksessa, mutta voisi aiheuttaa lukuisine leipäveitsenterävine reunoineen vaikeat sisäiset verenvuodot kenelle tahansa, joka yrittäisi työntää esineen ohi peräaukkonsa rengasmaisen sulkijalihaksen.

Lentokoneessa Lluongo kieltäytyi istumasta ja vaati saada nähdä wc-tiloista käsin koneen irtautuminen maasta, eikä kukan osannut epäillä mitään, ennen kuin hän ilmoitti kovaan ääneen muistavansa ulkoa Ruotsin kansainväliselle lentoliikenteelle antamat erikoiskoodit, joitten avulla mm. ministerien välttämättömän salaisiksi luokitellut valtiovierailut hoidettiin niin, ettei niistä nousisi turhaa kohua. Hän luetteli numeroista, kirjaimista ja universaaleista peruskuvioista koostuvan ohjuslaukaisukoodin Abba-yhtyeen Waterloo-kappaleen tahtiin toistaen ykkössyväpunatason koodia niin pitkään, että koko puoli koneellista hoilasi mukana. Viimein lentoemäntä ehti tarjoilukärryineen luokseni, jollion ilmoitin, että tarjoilun on pelattava ennen kuin Lluongo aloittaa imetyskoulun Itä-Saksan malliin "natur-tüp"

En halua tässä välissä tuoda esiin, että nuoruuden rakastettuni Sinja, oli hakenut lähestymiskieltoa. Kunhan tiedätte, että vaikka kaikki olisikin elämässä loppuun asti laskettua, niin viimeinen lasku tulee aina. Housuun, jos ei muuten.

Ei kommentteja:

eXTReMe Tracker