maanantai 13. elokuuta 2007

Arbusia, viidakkoruusu

Öinen ympäröivä viidakko vavahteli alkukantaisten rytmien tahdissa. Olimme tanssineet jo tunteja päällikön tyttären naittamista ja lähestyimme juhlan kliimaksia. Menossa oli miesten soidintanssi, jonka perusteella sulhanen valitaan (se valitaan aina vasta itse juhlassa). Olin ensimmäinen kylän ulkopuolinen, joka oli saanut ottaa osaa tähän. Se oli kiitollisuuden osoitus toimittamistani grillisytyttimistä (kaasulla toimivat), jotka olivat huomattavasti helpottaneet tulen tekoa.

Raskaat nilkkoihin sidotut lehmänkellot päästivät omaa matalasointista kalkettaan hakatessaan jo vereslihaisia jalkateriäni vasten. Rovioiden kuumuus hehkutti vartaloitamme, kun tanssimme yhä kiihtyvään tahtiin. Tunsin hetki sitten nautitun djurran (paikallinen hedelmistä ja yrteistä tehty energiajuoma, joka maistuu jotakuinkin sokeroimattomalle vahvalle teelle) lämmön levinneen vatsasta kaikkialle ihooni. Raajojani nipisteli ja kuulin omien sydämenlyöntieni kohisevana sekoittuvan lehmänkelloihin ja naisten lauluun, enkä pian enää erottanut oliko kyseessä sydämeni vai rumpujen lyönnit. En tiennyt milloin silmäni olivat auki ja milloin kiinni, olinko hereillä vai unessa. Hiki virtasi pitkin punasavella ja tuhkalla maalattuja alastomia vartaloitamme, maalaten niihin kiemuraisia kuvioita. Naiset piiskasivat pitkillä hiuksillaan paisuneita siittimiämme, joita me ylpeästi esittelimme.

Kuten tapaan kuuluu, morsian valitsi tanssijoista sen, jonka uskoi erektion perusteella vahvimmaksi siittämään jälkeläisiä. Tanssissa keskityimme tuomaan esille lantioissamme piilevää maskuliinista voimaa. En ollut koskaan tuntenut itseäni näin mieheksi kuin nyt. Tunsin pakottavaa tarvetta karjua kuin villiapina ja kumautella nyrkeillä rintakehääni. Naisten hiukset piiskasivat minua kiihtyvämpään tahtiin, kunnes yhtäkkiä musiikki lakkasi.

Sydämeni lyönnit kohisivat edelleen huumaavasti korvissani kun näin Arbusian, päällikön tyttären, jota viidakkoruusuksikin kutsutaan, lähestyvän minua äitinsä saattamana. Valinta oli tehty. Hän katsoi lähestyessään säikyn, mutta kiihtyneen oloisesti hurjaa erektiotani. Hänen alastonta, kimmoisasti astahtelevaa olemustaan katsellessani ajattelin, että laukeaisin ensimmäistä kertaa puhtaasti ajatuksen voimalla, mitä ei suinkaan helpottanut hänen äitinsä sensuelli ja hyväksyvä hymy, joka oli paljon puhuva. Mutta djurra esti laukeamisen. Se oli osa sen nauttimisen tarkoitusta. Tiedossa olisi ehkä pisin rakastelu tähän asti.

Tunsin vahvojen käsien vetävän minut selälleni maahan ja rumpujen aloittavan kumean, harvatahtisen soittonsa. Arbusia kävi kahareisin päälleni nojaten käsillään rintakehääni. Tunsin hänen kynsiensä painuvan lihaani samalla kun hänen äitinsä ohjasi minut tyttäreensä. En enää ollut tässä maailmassa. Yötaivaalla tulikärpäset tanssivat kilpaa nuotiokipinöiden kanssa. Aloittaessamme liikehdintämme rumpujen tahdissa, näin Arbusian ohitse taivaan peittyvän hänen isänsä vihan vääristämistä kasvoista. Päällikkö veti hitaasti sormeaan kaulansa yli, kuin viiltäen. Se oli tarkoitettu vain minun nähtäväkseni. Sitten kasvot katosivat yhtä äkkiä kuin olivat ilmestyneetkin, ja rumpujen kiihtyvä tahti vei minut yhä uudestaan ja syvemmälle Arbusiaan. Tiesin, että kokisin ehkä piankin väkivaltaisen kuoleman, mikä ei sekään helpottanut laukeamistani.

Toivottavasti tämän luettuanne ymmärrätte, ettei parisuhteeseen tule heittäytyä suin päin, etenkään humalassa tai selvittämättä vanhempien suostumusta.

2 kommenttia:

mental kirjoitti...

loistavaa

totuudentiella kirjoitti...

Aavistin, että joku pitäisi tästä tarinasta.

eXTReMe Tracker